Ingredience
Ingredience
Kombinace
pro ženu - 7500 kJ
Kombinace
pro muže - 9500 kJ
94 g 120 g Peblo hovězího burgeru sous-vide (hmotnost hotového masa, bez šťávy)
94 g 120 g Peblo celozrnné bulky
55 g 70 g rajčat
27 g 35 g sterilovaných (kyselých) okurek
23 g 30 g červené cibule
23 g 30 g Peblo hořčičného dipu
Oběd
 25 %
Večeře
 10 %
 30 %
 10 %
 25 %
Energetická hodnota receptu pro:
Ženu
2206 kJ = 29 % z CEP*
Muže
2828 kJ = 30 % z CEP*
* Celkový energetický příjem za den
Příprava
Návod na přípravu
  • Veškerou zeleninu nakrájíme na plátky.
  • Bulku podélně rozřízneme a spodní stranu obou částí opečeme na pánvi do křupava.
  • Maso ohřejeme dle doporučeného způsobu ohřevu.
  • Spodní část bulky potřeme polovinou dipu, přidáme maso a vrstvíme zeleninu dle chuti.
  • Na vrch přidáme zbytek dipu a zakončíme horní částí opečené bulky.
  • Doporučený způsob ohřevu:
    V hrnci: Maso v sáčku vložíme na 3 min. do horké vodní lázně.
    V mikrovlnné troubě: Maso v sáčku ohříváme 1 min. na 700 W.
    Maso neohříváme déle, než je nutné pro dosažení dostatečného prohřátí, abychom ho zbytečně nevysušili.
    Doba ohřevu se může lišit dle použitého zařízení.

* Konkrétní recept, postup přípravy a suroviny se mohou lišit v závislosti na vaší celkové denní energetické potřebě. Pokud vás zajímá recept na porci přímo pro vás, pokračujte níže zadáním vaší energetické potřeby.

Přepočítat
Přepočítejte si recept přímo na míru

Zadejte svoji denní energetickou potřebu a získejte recept vhodný přímo pro vás. Pokud svoji potřebu energie neznáte, využijte Peblo nutriční kalkulačku.


kJ

Vaše denní energetická potřeba není v rozmezí 6000–13000 kJ, na které jsou napočítány Peblo recepty. Zkuste si svou denní energetickou potřebu přepočítat zde nebo se objednejte na individuální konzultaci s nutričním terapeutem zde.